Werk

(Online) marketing en communicatie

VolkerWessels

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming en werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland.

Meer lezen

Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond

JBRR werkt samen met ouders en het netwerk van het gezin aan een veilige opvoedsituatie. Totdat de ouders de zorg weer volledig kunnen overnemen. 

Meer lezen

Vonc

Vonc is een communicatiebureau met twintig jaar ervaring in communicatiestrategie, concept en content & creatie. 

Meer lezen

VolkerRail

VolkerRail is gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor en onderhoud van sluizen, tunnels, bruggen en waterkeringen.  VolkerRail is onderdeel van VolkerWessels Stevin.

Meer lezen

The Care Society

The Care Society bouwt samen met  zorgorganisaties en burgers een goed werkend IT-landschap. Met als doel: kwaliteit van zorg omhoog, kosten omlaag en gezonde en gelukkige burgers.

Meer lezen

Flexcraft Group

Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk in verschillende soorten dienstverlening in transport,  logistiek, industrie, bouw, techniek en de zorgsector. 

Meer lezen

Humanity House

Het Humanity House maakt humanitaire thema’s bespreek-baar en invoelbaar en inspireert mensen om een positieve bijdrage te leveren aan een leven in vrede en vrijheid voor iedereen. 

Meer lezen

Martijn Cornelissen Illustraties

Martijn Cornelissen geeft met zijn illustraties en animaties een ludieke draai aan tekst. Hij legt een verhaal of proces uit in beeld, voorzien van voice-over en muziek.

Meer lezen

FNV Haaglanden

FNV maakt zich elke dag sterk voor een rechtvaardige en solidaire verdeling van werk, welvaart, welzijn en macht. FNV staat voor een duurzaam beheer van de aarde, én voor een sociaal-rechtvaardige oplossing voor de gevolgen van het mondiale milieubeleid op arbeid.

Meer lezen

Het Nederlandse Rode Kruis

Hulp aan mensen in nood,
daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld zijn zij overal aanwezig. 

Meer lezen

Vestia Groep

Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Meer lezen

Counting Flowers

Counting Flowers vindt het belangrijk een mooie en onder-scheidende sjaal te kunnen bieden waarmee tegelijkertijd de wereld een beetje mooier wordt. Door het stimuleren van de lokale werkgelegenheid voor de huidige generatie investeren zij in het opleiden van de volgende generatie.

Meer lezen

Sirene Ontwepers

Sirene Ontwerpers werkt aan innovatieve en creatieve oplossingen voor kennisinstituten, het bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Sterk in identiteit en branding, redactioneel ontwerp en het ontwikkelen van publicatieplatforms.

Meer lezen

B-Total

B-Total is een strategisch communicatiebureau  gespecialiseerd in brand strategie en brand design. B-Total denkt mee met klanten en hun bedrijf, merk of strategie en biedt innovatieve communicatie-oplossingen van strategie tot design en van brochures en film tot websites en apps.

Meer lezen