B-Total

"Yvonne is een gedreven professional met een scherpe pen die ons keer op keer weet te verrassen met de juiste input waarbij zij telkens dezelfde hoge kwaliteit weet te leveren.

B-Total is een strategisch communicatiebureau met ruim 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in brand strategie en brand design. B-Total denkt mee met klanten en hun bedrijf, merk, product of strategie en biedt innovatieve communicatie-oplossingen van strategie tot design en van brochures en film tot websites en apps.

"Yvonne heeft ons bij diverse projecten geholpen met online marketing- en communicatieadvies en -uitingen. Zij weet onze benadering direct om te zetten in pakkende communicatie die een waardevolle relatie tussen merk en consument stimuleren. Als geen ander kan zij de kernwaarden van onze klanten vertalen naar praktische toepassingen en kan zich goed inleven in de verschillende doelgroepen, waardoor de communicatie-uitingen stuk voor stuk relevant zijn.
Yvonne is een gedreven professional met een scherpe pen die ons keer op keer weet te verrassen met de juiste input waarbij zij telkens dezelfde hoge kwaliteit weet te leveren. Daarbij is Yvonne een uiterst prettig en leuk persoon om mee te werken."
Bas Uytdenhouwen, strategic manager / account manager B-Total

overzicht werk