Flexcraft Group

"Yvonne wist intern en extern de juiste mensen en processen aan te jagen wat ervoor zorgde dat alle deadlines werden gehaald"

Flexcraft Group is gespecialiseerd in het verbinden van mensen en werk in verschillende soorten dienstverlening in transport,  logistiek, industrie, bouw, techniek en de zorgsector. 

Opdrachten
Voor Flexcraft Group heb ik verschillende communicatieonderdelen voor mijn rekening genomen, zowel op strategisch niveau als uitoverend. Allebei leuk!  Zo heb ik online marcomplannen gemaakt, webteksten geschreven,  Adwords en Facebook campagnes bedacht en was ik tegelijkertijd de community manager. Daarnaast heb ik diverse e-nieuwsbrieven geschreven. Een leuke en veelzijdige opdracht(gever). 

"Als interim projectmanager heeft Yvonne ons geholpen met rebranding, marketing en (interne) communicatie. Ze heeft voor drie van onze uitzendbedrijven ervoor gezorgd dat de communicatie naar klanten en kandidaten niet alleen helder is opgezet en bijgehouden, maar ook via diverse (social media) kanalen effectief naar buiten is gebracht. Haar sterke kant is vooral dat ze zich heel goed inleeft in de doelgroep en vervolgens in hun taal communiceert, zodat de boodschap ook aankomt. Met zoveel verschillende doelgroepen, is dat een kunst. Daarnaast heeft ze bij ons intern en extern de juiste mensen en processen aan weten te jagen wat ervoor zorgde dat alle deadlines werden gehaald. Yvonne is een prettige partner om mee samen te werken. Ze communiceert helder, is integer en houdt zich aan de afspraken."
Sonja van der Molen, marketing manager Flexcraft Group

overzicht werk