FNV Haaglanden

"Door haar aanpak krijg je niet alleen betere communicatie maar ook een beter project als geheel"

FNV komt op voor de leden die werken, willen werken of gewerkt hebben en maakt zich elke dag sterk voor een rechtvaardige en solidaire verdeling van werk, welvaart, welzijn en macht. FNV staat voor een duurzaam beheer van de aarde, én voor een sociaal-rechtvaardige oplossing voor de gevolgen van het mondiale milieubeleid op arbeid.

Opdrachten
Voor de FNV heb ik binnen een aantal projecten in de regio Haaglanden en Zuid-Holland Centraal het communicatiedeel voor mijn rekening genomen. Voornamelijk online.  Doel: mensen met een arbeidsbeperking een (duurzame) plek geven op de arbeidsmarkt. Een prachtig doel waar ik me graag sterk voor maak.

""Yvonne heeft meegewerkt aan verschillende projecten die de FNV organiseerde in Haaglanden over de kansen op werk voor mensen met een beperking. Dat beviel, en daarom hebben we haar nu gevraagd ook weer mee te werken aan FNV Maatwerk Haaglanden, een project om mensen met een beperking door loopbaancoaching meer richting te geven op de arbeidsmarkt.
Het prettige van Yvonne is dat ze meedenkt over wat we met het project willen, waar de kern zit van de boodschap en het unieke van de aanpak. Daardoor krijg je niet alleen betere communicatie maar ook een beter project als geheel. Het is goed samenwerken zo."
Yde van der Burgh, bestuurder en beleidsmedewerker FNV

overzicht werk