Sirene Ontwerpers

"Yvonne weet doorbraken te forceren als een project stagneert, zowel op projectmatig niveau als in het creatieve proces en dat is erg prettig"

Sirene Ontwerpers werkt aan innovatieve en creatieve oplossingen voor kennisinstituten, het bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Sterk in identiteit en branding, redactioneel ontwerp en het ontwikkelen van publicatieplatforms.

De website Maakcontact.nl was onderdeel van de ‘Who Cares’ campagne van het Nederlandse Rode Kruis. Hoofddoel van de campagne was om gehandicapten en chronisch zieken uit hun isolement te halen. 

"Als producteigenaar van Maakcontact.nl heeft Yvonne Hendrikx aan Sirene Ontwerpers gevraagd de site opnieuw te positioneren en onder de aandacht te brengen en het toenmalige cms te vervangen voor een betere.
Tijdens de ontwikkeling van de website van Maakcontact.nl heb ik Yvonne leren kennen als een gedreven marketingcommunicatie- professional. Met goede briefingen en interactie wist ze ons, ontwerpers, de juiste input te geven om tot een passende look and feel voor de website te komen die aansloot bij de strategische doelstellingen van het Rode Kruis. Yvonne weet doorbraken te forceren als een project stagneert, zowel op projectmatig niveau als in het creatieve proces en dat is erg prettig. Dit gebeurt op een vastberaden manier met een grote dosis humor en dat sluit perfect aan op de manier waarop wij werken."
Elles Kruip, design manager/partner Sirene Ontwerpers

overzicht werk