The Care Society

"To the point en constructief"

The Care Society bouwt samen met  zorgorganisaties en burgers een goed werkend IT-landschap. Met als doel: kwaliteit van zorg omhoog, kosten omlaag en gezonde en gelukkige burgers.

Opdrachten
Of ik wilde meedenken over de positionering van The Care Society. Een initiatief van Danny van Neer en Ruud Beuman, experts op het gebied van digitalisering van complexe zorgomgeving. Natuurlijk wlde ik dat! Samen met Ruud en Danny hebben Elles Kruip van Sirene Ontwerpers en ik een concept ontwikkeld dat als basis dient voor de strategische positionering van TCS. Alle communicatieuitingen zijn hierop gebaseerd waardoor de uitstraling consistent en helder is. De (web)teksten die ik regelmatig voor mijn rekening neem, zijn dan ook mede hierdoor fijn om te schrijven.

"We hebben Yvonne leren kennen als een echte professional. Enthousiast, open, eerlijk, to the point, constructief en met veel passie heeft ze ons geholpen in het omschrijven van onze visie en droom. Zij is onze communicatiespecialist voor al onze uitingen. Yvonne is een prettig persoon om mee samen te werken."
Danny van Neer, mede-eigenaar The Care Society

overzicht werk