Vestia

"Ik vind Yvonne een analytisch en praktisch ingesteld persoon. Zij doorziet processen van het begin tot het eind en is in staat complexe materie eenvoudig te maken"

Vestia is een grootstedelijke corporatie en verhuurt, verkoopt en beheert woningen in heel Nederland, maar vooral in de regio’s Rijnmond en Haaglanden.

Opdracht
Mijn opdracht bij Vestia was het ontwikkelen van een online marketingstrategie met als doel de 14 woonbedrijven van Vestia te faciliteren in de verschuiving van offline naar online dienstverlening.

"Vestia Rotterdam Noord was een van de woonbedrijven die deze verschuiving moest maken. Als communicatieadviseur van VRN heb ik heel nauw met haar samengewerkt. was zowel opleider als begeleider en leverde maatwerk aan de woonbedrijven zodat zij voor hun eigen werkgebied concrete marketingdoelstellingen konden formuleren en bereiken. Ik heb haar leren kennen als een betrokken en deskundig persoon op het gebied van (online) marketing en communicatie.
Ik vind Yvonne een analytisch en praktisch ingesteld persoon. Zij doorziet processen van het begin tot het eind en is in staat complexe materie eenvoudig te maken. Yvonne was een goede gesprekspartner op alle niveaus binnen een woonbedrijf en schuwt het niet de discussie aan te gaan.
Naast dit alles, was het ook gewoon heel erg leuk om met haar samen te werken!"
Loes Brokling, senior communicatieadviseur Vestia

overzicht werk