VolkerWessels Nederland

"Yvonne heeft een aantal mijlpalen neergezet waar we nog jaren plezier van zullen hebben"

VolkerWessels is een toonaangevende, internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 120 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. VolkerWessels bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

Opdrachten
Het begon met een telefoontje voor een opdracht van een paar weken en het werd uiteindelijk anderhalf jaar. En met plezier!
Zo heb ik samen met leuke betrokken collega's een veiligheidscampagne bedacht en uitgevoerd en hebben we e-learnings en een digitaal veiligheidsspel ontwikkeld om het veiligheidsbewustzijn verder te verhogen.
Ook heb ik als bladmanager samen met een redactieteam en bureau Vonc een mooi personeelsmagazine mogen opzetten voor de 12.000 medewerkers binnen de lokale werkmaatschappijen. Een opdrachtgever waar ik heel graag terugkom!

"Yvonne heeft ongeveer anderhalf jaar deel uitgemaakt van de concern communicatie afdeling van VolkerWessels. In deze periode heeft ze een aantal flinke mijlpalen gerealiseerd waar we nog jaren plezier van zullen hebben. Naast het ontwikkelen van een bladformule voor een intern magazine (Spotlight) voor alle medewerkers van VolkerWessels in Nederland zijn er onder haar handen ook twee prachtige uitgaves van de drukpers gerold. De organisatie van de concernbrede veiligheidsdagen in 2019 en 2020 waren bij haar in goede handen. Voor de Veiligheidsdag 2020 heeft zij een digitaal veiligheidsspel ontwikkeld.
Er zijn nog veel meer werkzaamheden en mijlpalen om op te noemen maar wat nog veel belangrijker is dat Yvonne een fijn mens is om mee te praten en natuurlijk om mee te werken." 

Ingrid Prins, directeur Concern Communicatie - VolkerWessels

"Met veel plezier heb ik samen met Yvonne gewerkt aan o.a. het organiseren van onze veiligheidsdag en bijbehorende veiligheidscampagne. Yvonne is prettig in de omgang, neemt het voortouw en blijft in contact als het gaat om de voortgang van een project. Mede door Yvonne was alles op tijd af en hebben we van onze medewerkers complimenten gekregen over de kwaliteit van de diverse middelen. Bij een volgende opdracht aarzel ik geen moment en gun ik deze Yvonne direct." 
Bas Roordink, manager Veiligheid - VolkerWessels

"Binnen VolkerWessels hebben we gekozen om veiligheid meer op de kaart te zetten. Als je op centraal niveau iets wil bereiken heb je behalve ideeën ook een goed communicatiekanaal nodig. Afgestemd op de doelgroep;  kort, duidelijk en het moet hout snijden. In deze trits heeft Yvonne mij uitstekend ondersteund. Ik kan haar inbreng het beste samenvatten in eveneens drie woorden: professioneel, kritisch en Rotterdams. Niet zeuren gewoon doen. Ik kijk terug op een fijne samenwerking."
Jos Toes, voormalig manager Veiligheid - VolkerWessels
(Hoofd Kwaliteit Arbo & Milieu KWS)

overzicht werk